Resultat

Tack alla härliga triathleter som kom till oss i helgen! Vi hade ju verkligen tur med vädret för en gångs skull.

Resultat är uppladdade hos förbundet: http://www.svensktriathlon.org/Tavling/Resultat. Sträcktider för de yngre som tävlade på lördagen är på väg, men vi behöver massera siffrorna lite mer där.

Ändring cykelbana för Olympisk distans och kort motion

Efter samråd med de som bygger väg 252:s nya sträckning har vi beslutat att ändra så att samtliga som deltar i olympisk distans cyklar 2 varv á 20 km och kort motion cyklar endast ett varv. Den enda skillnaden gentemot publicerad karta är att den norra vändpunkten ligger längre ut på banan. Mer svart härlig asfalt att cykla på, mindre krångel med vändningar och varvningar.

Små ändringar i kartor

Det finns några mindre ändringar i kartorna för simning och löpning på lördag samt några ytterligare förtydligande pilar i kartan för 5 km-varvet på söndag (olympisk distans samt kort motion). Ladda om sidorna i din webbläsare för att vara säker på att få färska kartor.

Vattentemperatur 18 maj

På eftermiddagen den 18:e maj uppmättes 14,7°C vid startplatsen utanför Brukshotellet. Håll utkik här efter nya mätningar när vi går in i tävlingsveckan!

Kartor

Nu finns kartor för samtliga distanser. Gå in under Om Tävlingen -> sidan för respektive distans. Där finns länkar till samtliga kartor som är relevanta för just din distans.

Tider för lördag 27 maj

Vi har uppdaterat Hålltider med lördagens tävling för 8-13 år. Exakta tider för incheckning m.m. kommer snart, men starten är kl 18:00 på Skantzöbadet – simning i bassängen.

Ny hemsida

Vi har snickrat ihop en ny hemsida som vi hoppas ska bli enklare för besökare att navigera på och trevligare att underhålla för oss. Välkomna!